blog olandese: 10 consigli per un tour nel cuore verde d’Italia: Umbria

10 tips voor een rondreis in het groene hart van Italië: Umbrië

5. Griezelen in de Underground van Narni

De Narni Underground vertelt een verhaal van ontdekking, martelingen, gevangenschap en de Pauselijke Inquisitie. Doordat de plek pas relatief kortgeleden is ontdekt (1979), is het mogelijk om een tour te krijgen van de man die als eerste voet zette in de Underground. De meest intrigerende kamer is zonder twijfel de cel met eeuwenoude graffiti – een van de gevangenen heeft vele cryptische berichten in de muur gekrast. Nog altijd heeft men deze nog niet volledig kunnen ontcijferen… Zou het iets met de martelkamer ernaast te maken hebben? Als je van geschiedenis en spannende verhalen houdt, dan hoort deze plek als pitstop in je rondreis!

Click to read the whole article:  www.wearetravellers.nl

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi